JÄÄKIEKKO

Seurasin eilen jännityksellä Ruotsin ja Venäjän välistä jääkiekko-ottelua Globen´issa!

 Ottelu alkoikin hyvin tasaväkisen tuntuisena, Tre Kronor otti jopa kahden maalin, turvalliselta tuntuvan, johdon heti ottelun alkupuolella. Sen jälkeen alkoikin Malkinin ja kumppaneiden ”jyräys”, ja siinä rytäkässä vaikuttivat ruotsalaiset olevan melkein statisteja…

  Eilisillan ottelu oli tavallisuudesta poiketen loppuunmyyty. Yleisesti katsoen, ovat yleisömäärät tähän saakka jääneet matseissa hyvin paljon odotettua alhaisemmiksi. Mahtaako olla osasyynä se, että ottelut ovat olleet nähtävissä vapaalla, mainoksin rahoitetulla TV-nelosella.

  Tuntuu aika todennäköiseltä, että Ruotsin osalta kisoista tulee taloudellinen tappio. Suomessa taitaa asia olla toisin. Sitä ainakin pohdiskeltiin täkäläisissä suomenkielisissä Uutisissa (11.5).

  Mieluimmin olisin kuitenkin seurannut Suomen ja Kanadan ottelua, mutta mitä kummaa? Ovatko Suomessa pelattavat ottelut niin monopolisoitu maksu-kanaville, ettei edes radioselostusta ole netin kautta kuunneltavissa? Onhan kyseessä valtakunnallisesti kiinnostava urheilutapahtuma, että sen pitäisi näkyä ja kuulua ”joka torppaan”… GRRR! Häpeä, Arhinmäki!

Jätä kommentti

css.php