JÄÄKIEKKO 2

  Nyt taisi mennä ”jauhot suuhun”…siis itselleni! Ei olisi pitänyt olla niin vahingon-iloinen ruotsalaisille, Tre Kronor´in huonosta menestyksestä ryssiä vastaan.

  Eilen illalla olivat Leijonat vähintäinkin samanlaisessa ”myrskyssä”! Ottelun kulkua sain seurata ”ruotslaisten silmin”, ruotsalaisten kommentoijien välityksellä.

  Suomalaisten pelissä kaivattiin melkein kaikkea…sisua, vauhtia, kaiken kaikkiaan sitä, mikä Leijonille tavallisesti on ominaista. Kaivattiin ”suomalaista” peliä…

  Nyt oli Leijonien peli stereo-tyyppistä, epävarmaa, ennalta arvattavaa ja mielikuvituksetonta.

  Mahtaako olla niin, että Jukka Jalonen on jo parhaansa antanut? Illan ottelussa nähdään, jatkuuko tämä trendi, vai vieläkö Leijonat nousevat! Olin myös ymmärtäväni, että Suomi kohtaisi jatkossa USA:n vielä toisenkin kerran…

6 kommenttia artikkeliin “JÄÄKIEKKO 2”
 1. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Unohtui vielä tuosta edellisestä: ruotsalaisten TV-kommetoijien mielestä Leijonien peli oli, kaiken muun lisäksi, ”monimutkaista”!
  Yleisesti he toivovat menestystä suomalaisille… paitsi silloin, kun Leijonat pelaavat Ruotsia vastaan…

 2. avatar Pecos bill jr. sanoo:

  Toivottavasti suomen pelit on pelattu toisen USA -pelin jälkeen, salmelan tosi tyhmä laitataklaus kuvastaa oikeastaan hyvin tämän joukkueen tasoa, osaamista ja voiton tahtoa. Näistä kisoista ei taida jäädä mieleen muuta kuin tyhjät katsomot. Suomen paras peli oli slovakiaa vastaan, joka päättyi 1-0.

 3. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Ajattelin juuri samaa asiaa…mahtavatko Leijonat enään jatkossa kiinnostaa? Kuten ruotsalainen TV-kommentaattori sanoi: kun on maksanut lipusta 1500 kr (vastaa noin 150 Euroa) , ei voi olla tyytyväinen iltaansa!
  Ja ”buu”-huutojahan yleisöltä kuultiinkin…

 4. avatar Pecos bill jr. sanoo:

  Jos, ruotsi selviää omasta lohostaan helsinkiin (puoli-välierä vastus tiettävästi Tsekki), tullee vastaan Kanada, joten onneksi ruotsinkin taival on erittäin kivinen. Suomella tai Usa:lla vastassa venäjä. Kovia pelejä mutta kestääkö tosiaan leijonien fyysinen kunto, henkinen taitaa olla aika heppoinen, ja todettu olemattomaksi.

 5. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Jo…Du, Pecos bill jr. Torstaina se nähdään, oliko tämä ottelu Kazakstania vastaan vain väliaikainen piristyminen! Silloin saadaan selvyys Leijonien menttaalisesta voimasta, kun vastassa on jälleen kova vastustaja…
  Ettei vaan taas vaivuta siihen meikäläisille niin tyypilliseen huonoon oman arvon tuntoon, joka niin kauan (ennen ”Kurre” Lindström´iä) leimasi suomalaisten pelejä!
  Osaamistahan meillä on, kun vaan se menttaalinen ”kantti” kestäisi!
  Täytyy kyllä ihmetellä YLE:n ”politiikkaa”! Tällaiset suuret kisat olisi näytettävä vapailla kanavilla. Kirjoitin YLE-puheen toimitukseen, ja ihmettelin miksei edes radio-referaattia vois lähettää???!!! MTV3:lla on kuulemma kaikki oikeudet otteluihin… toista se oli ennen vanhaan!
  Arhinmäellä olis pitänyt olla älyä puuttua asiaan! Mutta eihän hän tehtävissään muutenkaan ”loista”!!! Tavallinen ”puheen tuottaja” vaan…
  Siis, jos täkäläinen TV-4 ei katso aiheelliseksi lähettää torstain ottelua, olen riippuvainen yksityisten raportoinnista!

 6. avatar Pecos bill jr. sanoo:

  Itse ”sorruin” tuohon Canal+ kanavasettiin, tosin vain”muutamaksi” päiväksi, nämähän näkyy myös netissä, par aikaa katselen tuota Kanadan ja Valko-Venäjän peliä, Russia 2 -kanavalta LAILLISESTI JA ILMAISEKSI !!!

  Tuskin mr. Arhinmäki pystyy tekemään mitään tässä asiassa, bisnes on bisnestä, ainoa joka tässä on mokannut ja pahasti on SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITTO a´la kummola, ja pahasti. Unohti omat kiekkofanit.

Jätä kommentti

css.php