KESKUSTA ODOTTAA VARMAANKIN ”JUHA SIPILÄ-EFEKTIÄ”…?

Omasta mielestäni luulen kuitenkin, että saavat odottaa turhaan. Alussa voi ehkä havaita jonkinlaista uutuuden-viehätystä, mutta se kyllä tasaantuu ajan mittaan.

 

Keskustan, niinkuin myös demareiden, vaikeutena on edustaa niin monta eri yhteiskunta-luokkaa. Keskustalle eivät maanviljelijöiden äänet enää yksin riitä, vaan mukaan kosiskellaan myö etelä-Suomen suurkaupunkilaisia.

 

Tämä on johtanut puolueen hajanaisuuteen ja sisäisiin kiistoihin. Uusi johtokin puhuu aina uudistumisesta. Siitä ei kylläkään tässä puheenjohtaja-vaalissa näkynyt merkkiäkään. Sama falangi, joka toi esiin Kiviniemen, on myöskin tämän äskettäin valitun puheen-johtajan takana. Valitettavasti putosivat todelliset suunnan-muuttajat Mauri Pekkarinen ja Paavo Väyrynen matkan varrella pois!

Mielenkiintoista seurata, minkälaista näyttöä uudelta puheenjohtajalta tulee.

 

P.S. Sosiaalidemokraattien vaikeus on saman kaltainen. Liian harva kutsuu enää itseään työläiseksi. Yksinkertaisuuksessan monet luulevat olevansa jotenkin parempia, kun he voivat olla töissä valkoinen paita päällä…ja kravatti kaulassa.

Tässä vaikea haaste Puolueelle… saada kannatusta myös tältä ”kaulus-köyhälistöltä”…  D.S.

2 kommenttia artikkeliin “KESKUSTA ODOTTAA VARMAANKIN ”JUHA SIPILÄ-EFEKTIÄ”…?”
 1. konsta.kupiainen sanoo:

  VTT Paavo Väyrynen oli vauhdissa. Mukeja kaiketi tilataan lisää heti Rovaniemen kesäkuun 2012 puoluekokouksen jälkeen. Hämeenlinnan ja ympäristökuntien kesätapahtumassa kaikki ryystävät niistä Paavon kohveeta.

  Lujan perustan viime aikojen kepun vaaalitappiolle valoivat Lauta Matti ja Kepuli Korhonen, joiden viitoittamalla tiellä Kiviniemi jatkoi. Unohtaa ei sovi myöskään Kaikkosta, eikä varsinkaan Jukka Vihriälää.

 2. Silvon Tapsa sanoo:

  Tuntuu siltä, kuin nämä kokouksen osanottajat olivat niin sokaistuneita yrityksissään saada juuri heidän oma suosikkinsa valituksi, että kokonaisuuden ajattelu jäi siinä rytäkässä vähemmälle huomiolle!
  Tärkeintähän ei ole, että juuri minun kaverini tulee valituksi, vaan että johtoon saadaan kykenevä henkilö, jolla on karismaa, pondusta, ja joka pystyy tasavertaisena selviämään eri debateissa toisten puolue-johtajien kanssa.
  Toistaiseksi hänen ainoat lausuntonsa, heti vaalivoiton jälkeen, olivat tavanomaisia iskulauseita, jollaisia on kuultu kautta aikain, sieltä sun täältä…
  Edellä mainitsemiani ominaisuuksia löytyy kyllä niin Väyryseltä kuin Pekkariseltakin.
  Mielenkiintoista nähdä, mitä ensimmäiset mielipide tutkimukset Keskustan suosiosta osoittavat…
  http://www.youtube.com/watch?v=EOPQswhWPi4&feature=related

Jätä kommentti

css.php