HÄMEEN KESÄTAPAHTUMAT

  Hämeenlinnassa on tämän viikon-vaihteen aikana menossa Linna-Jazz.

  Keskiaika-markkinat ajoittuvat ajalle 17. – 19. elokuuta.

  Valitettavasti en, ”vanhojen traditioiden” tapaan, pysty nauttimaan kummastakaan.

  Kesän Suomen-vierailuni ajankohdaksi on, olosuhteiden vuoksi, tullut 26.7. – 6.8.

  28. ja 29. heinäkuuta olen oppaana Koivisto-juhlilla, jotka järjestetään Helsingissä, ja seuraavalla viikonvaihteella  (4.8.) osallistun sukutapaamiseen isän suvun puolelta. Tämä viimeksi mainittu juhla on järjestetty Eerikkilän Urheilupuiston tiloihin.

  Vanhoista traditioista puheen ollen, ajallisesti olisi mahdollista käydä katsomassa Pirttikosken Kesäteatterin tämän kesän näytäntöä. Siihen kylläkin tarvittaisiin autokyyti, koaka Pirttikoski on aika pitkän tien päässä, mutta teatterin esitys olisi ehdottomasti ”vaivan-näön” arvoinen nähtävyys.

  Muistan sieltä erikoisesti vuoden 2010. esityksen ”Sankareita ja Sponsoreita”, jossa käsiteltiin, huumorin varjolla, kunnallispoliitikkojen touhuja. Mukavaa ajanvietettä myös Hämeenlinnaan liittyvän poliitikon Eenokki Suopungin kustannuksella. 

  Ennakolta suunnittelemattoman ajan aion käyttää tuttujen ja ystävien tapaamiseen, erikoisesti Iittalassa, mutta ehkä myös Hämeenlinnassa. Ja kamera kaulassa aion vaellella vanhoja nostalgia-polkujani pitkin…

  Kyllä se siitä…

Jätä kommentti

css.php