LÄMPÖHALVAUSKO YLE:n OHJELMAN-TUOTTAJILLA?

  Vai olisko jokin muu vakava sairaus?!

  Tästä ulkomaisin voimin tehdystä Mannerheim-elokuvasta on kohistu jo kovasti, jopa Radio Suomenkin ohjelmissa…

  Olen ihan ”pöllönä”! Mikä on tarkoitus? Jos on kyse dokumentista, niin jo näyttelijöiden valinnassa on mennyt pahasti pieleen. Olen muistavinani Mannerheimin olleen valko-ihoinen.

  Eikö enää Suomessa ole saatavissa sopivia näyttelijöitä?

  Jonkinlaiselta sensaation haulta tämä kovasti haiskahtaa. ”Anna minun kaikki kestää”!

  Täällä Ruotsin TV:n suomenkielisissä uuttisissakin asia huomioitiin.

  Uutisten lopussa vielä tunnelmaa ja neuvoja hapansilakan (surströmming) nauttimisessa. Ja sata kärpästä ei voi olla väärässä…se on ihan syötävää!

  Ostin jopa itsellenikin yhden purkin mainittua kalaa, ja söin niitä pehmeään, rieskamaiseen, leipään rullattuna…Nam-nam!

  Mutta kyllä tillin kanssa keitetyt ravut vievät, maun puolesta, voiton. Niitä on aikomuksena maistella tyttäreni luona lauantai-iltana (18.8.)

  Vuosi sitten oli minulla mahdollisuus, ihanassa seurassa, nauttia keskiajan tunnelmista. Nyt ei siihen ollut mahdollisuutta… Mukavia markkina-päiviä kuitenkin Teille kaikille!    Tapsa

 

2 kommenttia artikkeliin “LÄMPÖHALVAUSKO YLE:n OHJELMAN-TUOTTAJILLA?”
 1. avatar Aarno Järvinen sanoo:

  Liikaa aurinkoa
  Kyllä nyt jotkut ”yläpään ihmiset” ovat nauttineet liikaa auringon paahdetta. Minulle oli viimeinen niitti kun masai-ihmisten ryhmä lauloi omassa ”pyhäputsissaan” suomen kieltä mongertaen finlandian. Jos olisin tunteeton ihminen niin olisin kyllä ”höröttänyt kippurassa” mutta nyt oli lähellä ”tippa linssissä”.
  Tällaisen systeemin nähdessään ei jaksa edes olla vihainen.
  Aarno Järvinen

 2. avatar Silvon Tapsa sanoo:

  Ihan mautonta julkisuuden hakua! Sitä ajatellen ei pitäisi oikeastaan moisesta kirjoittaakaan! ”Yläpään ihmisten” tarkoituksenahan on vain ärsyttää, ja sitä tietä saada kuuluisuutta…
  Samanlaista iljettävää itsensä esiintuomista, kuin ruotsalaisen valokuvaajan Elisabeth Ohlsonin valokuva-näyttely ”Ecce homo” (katso ihmistä)
  http://ohlson.se/?page_id=359
  Hyi, tommottia henkilöitä!

Jätä kommentti

css.php