VETTENTERÄN ASIA VESIPERÄÄ

  Jo aikaisemmin, käydessäni Suomessa heinä- elo-kuun vaihteessa, näin mediassa julkaisuja n.s. Enkeli-Elisan kohtalosta!

  En kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, ymmärsin asian kuitenkin käsittelevän itsemurhaan johtanutta koulukiusausta.

  Tänään (21.8.) palautuivat tuon-aikaiset otsikot kuitenkin mieleeni, katsellessani täällä Ruotsin TV:n suomenkielisiä uutisia.

  En tiedä, kuinka suuri kohujuttu tuo kaikenkaikkiaan oli, mutta varmaan kenelläkään ei ollut aihetta epäillä uutisoinnin aitoutta. Mutta tuote olikin taas yksi esimerkki siitä, mitä ihmisen sairas pää voi keksiä! Mahtoiko hän saada ”kick-sin”, kun huomasi onnistuneensa petkutuksessaan?

  Kaiken lisäksi, taitaa jutun alkuunpanija vielä selvitä ilman syytteeseen asettamista. Jos olisi ollut kyseessä raha-huijaus, niin raastupa olisi ollut odottamassa. Tällainen petkutus pannaan varmaan sananvapauden tilille…

  En tiedä oikeastaan, mitä mieltä olen asiasta. Varman käsityksen voisin muodostaa vasta kun tietäisin, mitkä olivat kirjoittajan perimmäiset motiivit. Jos hän halusi suunnata polttopisteen koulukiusaukseen, niin hyvä! Mutta jos kirjoittajan ajatuksena oli vain kokeilla, kuinka tavallista kansaa voi petkuttaa, silloin olisivat jonkinlaiset lainmukaiset  jatko-seuraukset paikallaan!

  Tässä illan uutiset:

  Ruotsin Television Suomenkieliset Uutiset 21.8.

  Enkeli-Elisasta minuuttilukemalta 3:30.

  Jatkossa lisäksi…kuinka tärkeää on hampaiden harjaus. Auttaa kuulemma osaltaan välttymään monien vakavampienkin sairauksien kehittymistä myöhemmin elämässä. Kaikkea ne keksii nykyjään…

Jätä kommentti

css.php