RADIOSTA KUULTUA…

  Kuuntelin tänään (22.8.) aamupäivän Ajantasan. Ajattelin panna tähän mukaan linkin netti-ohjelmaan, mutta Ajantasa ei ollut juuri nyt saatavissa… ei tämän, eikä muunkaan päivän päivän lähetystä!

  Jos saavat asian järjestykseen, niin palaan siihen linkki-juttuun senare!

   Kuitenkin: Melkein väsymykseen asti sai kuunnella ”rasismikeskustelu-fasistien” analysointia siitä, mikä on rasismia, ja mikä ei… Hohhoijaa, että jaksoivatkin! Siinä keskustelussa taas selviteltiin, mitä saa sanoa ja mitä ei.

  Pääasiallisena tarkoituksenani, miksi kuuntelin lähetystä, oli esimaininnan mukaan tuleva Päivi Räsäsen haastattelu.

  Pidin aikaisemmin Päivi Räsästä topakkana tyttönä. Nyt on hän kuitenkin, päästyään hallitukseen ja vallan-kahvaan käsiksi, kuin aivan toinen ihminen.

  Nythän on uhkana esim. Liikkuvan poliisin (Lentävät) ja Keskusrikospoliisin lakkauttamiset.

  Ja täällä, ponteva Päivimme, antaa näytteen häikäisevästä johdon-mukaisuudesta. Hänen mukaansa, vaikka resurssit pienenevät, niin palvelu senkun vaan paranee.

  Räsäsen kiemurrellessa haastattelijan koukussa, selitti hän asioita niin monimutkaisesti, että tuskin hän itsekään ymmärsi sanomaansa. Pitkä oli selostus siitä, mikä poliisiryhmä teki mitäkin jo tänään, ja mitä muuta he voisivat sen lisäksi tehdä. Räsänen ei tunnu olevan kuulolla kritiikille, jota poliisin taholta on esitetty näitä suunnitelmia kohtaan. Valta tuntuu sokaisseen hänet täydellisesti.

  Yksityisenä ajattelen, että nyt, jos koskaan, on päätöntä lopettaa Liikkuvan poliisin toiminta, rikollisten liikkuessa auton avulla nopeasti paikasta toiseen. Muistan vanhastaan, kuinka pelottavaa oli, jos Lentävät sattuisivat tulemaan… siis ennakolta ehkäisevä vaikutus myös, muun lisäksi.

  Kaikkihan ymmärtävät, Päivi Räsästä lukuunottamatta, että tämä ”globaalisoituminen” (kauhee sana…ja ilmiö), tulee vaatimaan vain enemmän ja enemmän lainvalvojia!

Kommentti artikkeliin “RADIOSTA KUULTUA…”
  1. avatar Scrooge sanoo:

    Kannattaa tarkkaan harkita tuon YLEannon kuuntelemista tai katsomista, sen propagandan määrä ja laatu ovat aivan hirvittäviä.

    Mutta mitä tulee Päkään, mimmihän myi itsensä sekoomus-demarien juoksutytöksi syöden lähes kaikki vaalilupauksensa. Kuten virheät, vasurit ja tietenkin ärkoopee. Meillä on hienoa porukkaa meitä kansalaisia kurittamassa, mutta kohta ei ole edes poliisin turvaa.

Jätä kommentti

css.php