TAKAISIN TALVIVAARAAN

  Katsellessani illan uutisia (20.11.) nousi verenpaine jälleen huippulukemiin. Studiossa Talvivaaran johtaja Pekka Perä pröystäili ja kehuskeli yhtiötään.

  Ihmettelen vaan, ettei häntä vielä ole pantu lukkojen taakse. Voidaanhan häntä, käsitykseni mukaan vahvoin perustein, syyttää luonnonsuojelu-lain rikkomisesta. Ei monta suurempaa ympäristön pilaajaa varmaan Suomesta löydy.

  Perän tarkoituksena on varmaan yrittää pitkittää vastuun ottamistaan niin kauan kuin mahdollista, toivoen samalla tapauksen aiheuttaman kohun laantumista.

  Mitään ei kuulemma pystytä arvioimaan ennen kevättä.

 

  Asiasta toiseen: Euro-maiden finanssi-ministerit ovat koolla tänä iltana päättämässä Kreikan hätä-lainasta.

  Meidän oma Jutta (Urpilainen) sai evääkseen luvata Kreikalle lykkäystä vaadituille säästötoimille. Mandaattia Suomen jo antamien takuiden lisäämiseksi, ei hän (ainakaan minun käsitykseni mukaan) saanut. Oikaiskaa, jos olen ymmärtänyt väärin?!

  Aika mielenkiintoista seurata, kuinka hän asian hoitaa! Hänen sijassaan en nyt kyllä haluaisi olla. Paine tulee olemaan kova!  Terveisin!  Tapani 

 

 

Kommentti artikkeliin “TAKAISIN TALVIVAARAAN”
 1. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Tämän illan suomenkielisissä uutisissa (4.12.) kerrottiin pohjois-ruotsalaisista kaivos-suunnitelmista Talvivaarasta saatujen kokemusten perusteella.
  http://www.svtplay.se/video/795500/4-12-17-45
  Mukana näkymiä Suomen ympäristötuho-paikalta.
  Aika mielenkiintoinen on kärsimään joutuneen paikkakuntalaisen vertaus vastuunkantamisesta pienen rikkeen tekijän ja suuren ympäristön likaajan välillä. Täsmälleen, niinkuin sen itse olen joskus aikaisemmin ilmaissut!
  Uutisten lopussa vielä ”Kovasikajutusta” ja Pertti Kurikasta…
  Terveisin! Tapsa

Jätä kommentti

css.php