ARVOKASTA ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIETTOA!

  Itsenäisyyspäivä-terveisiä kaikille!

  Tulevat vähän etukäteen, koska lähden jo iltapäivällä matkalle Suomen suuntaan. Itsenäisyyspäivän-vieton lisäksi tapaan siellä varmaan lukuisia nuoruuden tuttavia. Heidän kanssaan juttu sujuu luontevasti… niinkuin en olisi koskaan Ruotsiin muuttanutkaan! Ja siitä on sentään jo hyvän tovin yli 40 vuotta!

  Saan oikein ”paikan päällä” aistia juhlapäivän tunnetta. Täällä Ruotsissa, ollessani vielä työelämässä, vilahti Itsenäisyyspäivä ohi aika huomaamattomasti. Tässä maassa kun se on vain tavallinen arkipäivä. Huomioidaan kuitenkin medioissa, niinkuin muidenkin naapurimaiden kansallispäivät.

  Kaikille ”blogisteille” lämpimät terveiset… myös niille, jotka ohjaavat minulta tulevat kommentit suoraan roskakoriinsa!  Tapsa

2 kommenttia artikkeliin “ARVOKASTA ITSENÄISYYSPÄIVÄN VIETTOA!”
 1. avatar Leo Leppänen sanoo:

  Tervetuloa syntymäseudulle! Tänään (5.12.) Suomessa on suuri juhlapäivä. Pakkasta on -20 ja valtio maksaa veronpalautukset alamaistensa tileille. Tällä kertaa en osallistu huomenna Linnan missikisoihin TV:n äärellä. Poikkeapa perjantaina Albertin Kellarissa, jossa soittaa jatsahtavaa musiikkia Jaakko Laitinen & Väärä Raha. Saatan poiketa siellä kuuntelemassa pari settiä. Terv. – lexa

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Seurapiiriini ei taida kuulua ketään niin suurta jazzin ystävää, jolta vois kysyä kyytiä ja matkaseuraa Albertin Kellariin! Onhan sinne matkaa Iittalasta…
  Sukulaiset todennäköisesti pitävät selvänä, että pysyn joukossa.
  Pannaanpa kesällä uusiksi. Varaan silloin pidemmän ajankin Suomen vierailuun… Nythän olen ostanut paluulipun jo tiistai-illaksi.
  Täällä on ollut lumituiskua tänään… ja koko viime yön. Ei ihan helppoa lähteä liikkeelle näin talvisin, kun säät ovat niin arvaamattomia, ja yksin asuu omakotitalossa.
  Mutta, kyllä se siitä! Terv! Tapsa

Jätä kommentti

css.php