AURINGONVALOLLA IHMEELLINEN VOIMA…

  … ja kevättä on ilmassa! Talven valta on väistymässä. Tästä todisteena tänään (3.3.) ottamani valokuva Eranthis Hyemalis´ista! Niille, jotka eivät ole käyneet luontokoulua, heille tiedoksi, että kyseessä on Talven Tähti.

  Ihmetellä täytyy, mikä voima saa nupun nousemaan melkein kivikovan, jäisen,  maanpinnan läpi. Tämäkin kukka löytyi ensimmäisestä pälvipaikasta, aivan talon seinän vierestä.

  Kukka on keltainen, vaikka se näin kirkkaassa auringonvalossa saa melkein valko-kimalluksen.

 

 

  Tämä kuva myös onnitteluna 500:n kirjoituksen ”blogi-urakan” päättävälle Riitalle! Monet, minun myötäni, tulevat kaipaaman lentävää, omaperäistä, tekstiäsi!

  Toivottavasti tämä kevään-airut antaa piristystä muillekin blogi-kirjoittajille!

  Sitä toivoo ainakin tämän kirjoittaja, Tapani!

2 kommenttia artikkeliin “AURINGONVALOLLA IHMEELLINEN VOIMA…”
 1. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Rva Nyykvistin blokeja jään minäkin kaipauksella muistelemaan, toivottavasti hän jatkaa kumminkin terävillä kommenteillaan palstojen muistamista!

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Moro, Eki!
  Nyt on minun vuoroni sanoa, että tuntuu haikeelta! Riitalla on vielä pajon sanomista ja annettavaa… maailmahan ei ole vielä lähimainkaan valmis.
  En usko, että ”Nyykvisti” nyt kokonaan vaikenisi. Onhan siellä koko blogistien eliitti-sakki yhteen ääneen käännyttämässä häntä takaisin ”uskoon”…
  Tulemme vielä kuulemaan Riitalta paljon. Toivottavasti myös tällä foorumilla.
  Sana hänellä on hallussaan. Siitä on hyvänä esimerkkinä hänen kirjoittamansa, osittain omakohtaisiin (luulisin) kokemuksiin perustuva, TV-draama ”Seurojentalon Tango”.
  http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/seurojentalon_tango_32576.html#media=32577
  Itse olen nähnyt koko tämän 45:n minuutin kestoisen draaman, mutta Elävässä arkistossa on, säästäväisyys-syistä, vain osia siitä. Säästyvät näin tekijänoikeus-palkkion maksamisesta!!!
  Niin, että valoisin mielin kevättä kohti! Kärpästen surinaa (muuallakin kuin kaupungin-valtuustossa) on jo nähty… Palataan asiaan! Tapsa

Jätä kommentti

css.php