VASEMMISTO-VAIHTOEHTO NÄIVETTYMÄSSÄ OLEMATTOMIIN

  Seurasin toissailtana (6.5.) kaupungin-valtuuston istuntoa.

  Suurimpana asiana oli lainatakuiden hyväksyminen uuden urheiluhallin rakentamiseksi.

  Paljon hyviä puheenvuoroja käytettiin. Puhuttiin reaalisesti, ettei kaupungilla nyt ole varaa niin suuriin investointeihin. Laajalti kannatettiin Lulu Riikosen esitystä, että kyseisen hankkeen mahdollinen toteuttaminen siirrettäisiin hamaan tulevaisuuteen (silloin kun varaa on), ensi valtuustokaudelle.

  Iisakki ja Vekka olivat ottavinaan huomioon opposition näkökantoja, mutta näkihän sen jo että etukäteen oli sovittu, kuinka äänestetään.

  Alkuperäinen esitys voitti… kuinkas muuten. Sai vielä tukea, mielestäni odottamattomalta taholta, kun Irma Taavela (V) antoi ymmärtää, että hän antaa tukensa sos/kok-ryhmälle.

  Kyllä on aikoihin eletty. Vasemmiston edustaja noin sinisilmäisesti antaa tukensa porvareiden ehdotukselle (niin, lasken tässä demaritkin siihen ryhmään).

  On se hyvä, ettei isäni enään ole tätä vasemmiston häpeää näkemässä. Odotettavissahan se oli, kun siellä ”Isossa valtuustossa” vasemmiston pilipali-poika (Arhinmäki) näyttää tietä, tukemalla Kataisen hallituksen, Suomelle niin  destruktiivista, politiikkaa. 

  Mielenkiintoista nähdä, miten rahat riittävät homekoulujen y.m. ongelma-rakennusten saneerauksiin. Kokouksessa nimittäin esitti eräskin ”älykääpiö, ettei kyse olisi samoista rahoista, kuin mitä nyt satsataan urheiluhalliin. Kyllä Suomessa on nyt vain yksi valuutta, ja se on euro.

  ”Kyllä jämpti on näin”…kuten Iittalassa ennen-vanhaan tavattiin sanoa…

  Tapsa

6 kommenttia artikkeliin “VASEMMISTO-VAIHTOEHTO NÄIVETTYMÄSSÄ OLEMATTOMIIN”
 1. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Mistä tähän kaupunkiin saadaan todella positiivista ajattelua. Ei ainakaan asettelulla Kiemunki-Vekka, vastaan muut. Asia voi lähteä pienestä liikeelle. Hämeenlinnan päättäjien on jokaisen katsottava peiliin ja vaikka se voi olla vaikeaa, nöyrryttävä. Tämä meno ei jatkua. Eikö sitä Hassista ”romuladoineen”-vihdoinkin saada pois.

 2. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Minä todella toivon, että nykypäättäjät ovat maksamassa näitä päätöksiään. Itse alan 3 vuoden jälkeen katselemaan asumismahdollisuutta esim Tampereella. Hämeenlinnassa hallinnoivat HÖLMÖT. Kiemunki-Vekka ja muut porvarit voivat tulla keskustelemaan kanssani. Voin kumota heidän mielipiteensä. En ole persu-enkä enää HML kokemusten jälkeen demari (olin 50-vuotta),mutta Hassisen-Kiemungin politiikka vei uskon. Vaarini,joka ninua valtaosin kasvatti kääntyisi varmaan haudassaan. Olen vapaa-ajattelija.

 3. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Positiivisuudesta. HÄSA ei kommentoinut sanallakaanmuutama viikko sitten ollutta Pate Mustajärven konserttia Verkatehtaalla (Muutenkin olen mieltä, että HÄSAn kulttuuritoimitus on luokaton), kun lähdimme ko konsertista, kaikkien mieli oli positiivinen Itse en ole juuri koskaan naurahdellut kesken esityksen-nyt kävi niin. Oli hauskaa. Mutta Hämeenlinnassa ei ole hauskaa asua nykyhallinnolla-valitettavasti.Ei riitä,että tukka on letillä

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Terve, Lauri! Ennenvanhaan olin minäkin äänestys-uskollinen yhdelle määrätylle puolueelle, jonka tiesin edustavan niitä arvoja, joita pidin tärkeinä.
  Niin yksinkertaista se ei ole nykyään. Puolueet ovat niin lähellä toisiaan, ettei tiedä mikä on mikä.
  Sosialidemokraatit esim. ovat yhtä porvarillisia kuin kokomustat konsanaan.
  Vasemmistoa olen tähän asti pitänyt ainoana työväen vaihto-ehtona. Nyt on sekin illuusio poissa, Irma Taavelan omituisen äänestys-käyttäytymisen johdosta. Mielestäni hän ei edusta niitä arvoja, joita edellytän V-poliitikolta.
  Nyt ei minulla enään ole puoluetta, jota äänestää, ja harvan ehdokkaan tuntee niin hyvin, että voi luottaa hänen sanomaansa mahdollisen vaalivoiton jälkeen.
  Mutta, Lauri: Muutto toiselle paikkakunnalle ei auta yhtään! Luulen, että tätä älykkyys-vajetta esiintyy kautta maan. Matala-otsaiset ovat levittäytyneet tasaisesti koko valtakunnan alueelle…
  Jatketaan vaan kirjoittelua, ja yritetään paljastaa kaikkein räikeimpiä epäkohtia… niin paljon kuin pystytään!
  Silvo

 5. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Tässä muualta maakunnasta:
  Kokoomuksen periaatteellinen päätös. Kaikki pitäisi ohjata yksityiseen omistukseen, ja kaikki rahaatuottava yksityisten haltuun.
  Tämä periaate kulkee punaisena lankana kaikessa Kokoomuksen toiminnassa! Se on hyvä muistaa…
  ”Tavallinen” kansa saa ostaa lottoarvonnat y.m. maksavilta TV-kanavilta.
  http://yle.fi/uutiset/aloitteen_tekija_kiittelee_lottoarvonnan_kieltamista_ylen_kanavilta/6640551
  Että vielä kehtaakin ylpeillä ”uroteollaan”!
  Suomi alkaa muistuttaa kanatarhaa. Näitä tämmöisiä näyttää sikiävän jatkuvalla syötöllä…
  Tapsa

 6. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Edelliseen:
  Jus näin! Eikö tyhmyydelle löydy minkäänlaista rajaa?
  http://yle.fi/uutiset/jari_korkki_sanni_lottotytto/6643897
  Jotkut ovat valmiita tekemään mitä vain, päästäkseen esille! Tekevät samalla itsensä myös naurunalaisiksi…
  Mutta sanahan on vapaa!

Jätä kommentti

css.php