EILIS-AAMUINEN (24.9.) RADIO SUOMEN AJANTASA

  Harvemmin niin mielenkiintoista ajatusten vaihtoa, kuin eilisessä Ajantasa-lähetyksessä kuulemani Jussi Halla-Ahon ja Pertti Salolaisen välinen keskustelu, on tarjolla ollut.

  Kokoomukselaisen Pertti Salolaisen argumentit syyrialaisten pakolaisten vastaanoton puolesta olivat todella banaaleja. Hän jopa esitteli paralellejä suomalaisten sotalapsien avokätisestä vastaanotosta Ruotsiin! 

  Keskustelun älykkyys-osamäärästä vastasi Halla-Aho, kaukonäköisyytensä ja oman viisautensa perusteella.

  Salolainen eli ”omassa pilvessään”, todellisuuden ymmärtämättömyydessään, esittäen toinen toistaan ala-arvoisempia repliikkejä.

  Mutta turha tässä referoida koko keskustelun kulkua. Jokainen voi itse todeta suuren kuilun järkevästi ajattelevan Halla-Ahon ja hourailevan salolaisen todellisuuden-tajun välillä.

  Jos kiinnostaa, niin kuuntele:

  http://yle.fi/radiosuomi/template/export/areena.jsp?clip=2004418

  Jokaisen on aika helppoa muodostaa oma käsityksensä.

  Silvo

2 kommenttia artikkeliin “EILIS-AAMUINEN (24.9.) RADIO SUOMEN AJANTASA”
 1. avatar Aarno Järvinen sanoo:

  Halla-aho
  on ihan jees,saattaa olla tavanomaista fiksumpiki,mut tää toine on historian perifeeriast. Meikäläisii alkaa politiikka pikkuhiljaa risomaan.Tuusulassa on täysin politikoimaton joukko saanut melkoisen määrän valtuutettuja sano
  Järvisen Arska

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Morjensta, Arska… pitkästä aikaa!
  Minulla on hämärä mielikuva, ehkä 50-luvulta, siltä kylmän sodan aikakaudelta kuitenkin. Muistikuva koskee sikäläisen Neuvostoliiton doktriinia, että siionismi olisi vaaara maailman-rauhalle.
  On nyt miten on sen asian kanssa, olen omaksunut itselleni käsityksen, että islamilaisuus on nykyjään varmaan paljon suurempi uhka. Siitähän ei tunnu olevan mitään yhtenäistä käsitystä. Koraaniin en ole tutustunut, mutta islamismin alla on niin monta järjestöä, ettei sitä uskontoa oikeastaan voi yhtenäiseksi käsittää.
  Yksi yhtäläisyys näiden eri lahkojen välillä tuntuu kuitenkin olevan. Suvaitsemattomuus muita uskontoja kohtaan. Musliimit yrittävät mukauttaa kaikki muutkin oman käsityksensä mukaan, mihin tahansa he tulevatkin.
  Mitä enemmän musliimit levittäytyvät maailman eri kolkkiin, sitä enemmän he tuovat myös omia tapojaan, ja eri asteista ”jihadilaisuuttaan”. Täällä länsimaissa olemme liian naiiveja ja hyväuskoisia ymmärtämään tätä.
  Täältä Ruotsista löytää lukemattomia esimerkkejä, kuinka ruotsin kansallisuuden saaneet musliimit ovat matkustaneet takaisin ”omiin” maihinsa, terrori-järjestöjen taistelu-koulutukseen, ja radikalisoituneet siinä määrin, että he ovat täällä suojelupoliisin (Säpo) valvonnan alla.
  Ja Suomeenkin toivottaa Päivi Räsänen avosylin syyrialaisia pakolaisia.
  Nämä perustelut ajatukselleni, ettei islamismi ole sovellutettavissa länsimaiseen demokratiaan. N.s. monikulttuurinen yhteiskunta on utopistinen ajatus, jota Suomenkin ”kulttuuri-mafia” yrittää meidän ajatuksiimme iskostaa.
  Terv! Tapsa

Jätä kommentti

css.php