JUHANNUSAIKAA

JuhannusaikaaLämpimät Terveiset kaikille paleleville, mutta juhannus-kokkojen lämmittämille, ystäville!

”Vielä on kesää jäljellä…”!

Silvon Poika on ollut aika näkymättömissä blogi-kirjoitus aktiivisuutta ajatellen.

Aikaisemmin tapahtui täydellinen tietokone-haaveri. Vanha Vista-laite kieltäytyi toimimasta täydellisesti. Uuden käyttöjärjestelmän oppiminen (Windows 8.1), joka tuli uuden tiekkarin mukana, kesti huomattavan pitkän ajan.

Samoihin aikoihin iski myös hyvin ankara influenssa. Viikkokausia meni, ettei jaksanut keskittäytyä oikeastaan mihinkään.

Samaan aikaan tapahtui kevään eteneminen, ja puutarha-työt kasaantuivat. Pienen piristäytymisen jälkeen niistäkin selviytyminen on sekin vienyt aikansa.

Nyt olen jonkin verran ajan tasalla.

Suomen tapahtumia olen kuitenkin ”passiivisesti” seurannut.

Kokoomuksen puoluejohtajan valinta oli uutis-lähetysten suurena aiheena. Minulla ei ole suurempaa tietoa Risikon tai Stubbin kyvyistä, mutta ajattelin että tyhjäntoimittaja Vapaavuoren valinta olisi ollut opposition eduksi. Hänen kyvyttömyytensä olisi täten paljastunut niin opposition edustajille, kuin koko Suomen kansalle.

Jos jollakin on päinvastaista näyttöä, niin kertokoon, missä asioissa Vapaavuori on osoittanut palavaa intoa, ja ollut edistämässä jonkin positiivisen asian eteenpäin viemistä?

Minun ainoat muistikuvani liittyvät hänen toimettomuuteensa ja näkymättömyyteensä Rauman telakan- ja Talvivaaran ympäristö-skandaalien yhteydessä.

Toissa vuonna vietin muistaakseni juhannus-aaton iltaa seuraten juhannusjunan matkaa Helsingistä Rovaniemeä kohti. En tietenkään ”kukkunut” valveilla koko yötä, mutta näin vielä aamukatsauksen junan tullessa Rovaniemelle.

Nostalgia-tripistä Suomeen tulee totta tänäkin kesänä. Hämeenlinnan Linja-autoasemalle saavun aamupäivällä perjantaina 25.7. (Tämä täten varoituksena!?) Takaisin lähden vasta maanantai-iltana 4.8. Eiköhä siinä ajassa ennätä vaellella vanhoja tuttuja polkuja, ja katsella ”Vanhalle” tärkeimmät ”pyhiinvaellus-paikat”.

Jos hyvä säkä käy, niin ehkä löytyy lähtijöitä, joiden mukana voi päästä nauttimaan Pirttikosken Kesäteatterin tämän kesän näytöksestä. Olisihan se vanhan tradition jatkumista…

  http://www.pirttikoskenkoulunkummit.fi/Kesateatteri.htm

Kesäterveisin!  Tapani

3 kommenttia artikkeliin “JUHANNUSAIKAA”
 1. avatar Heikki Koskela sanoo:

  Hauskaa Juhannusta Tapsa!
  Minä jo luulin, että olet delannut jengistä veks, mutta onneksi se olikin tietokoneesi.
  Pistin päivämäärät ylös (upp), joten luultavasti tavataan. Verrataan sitten naapurikansojen paremmuuksia ja omituisuuksia.
  T. Hessu K.

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kiitos Hessu, kommentistasi!
  Ei tainnut ensin toimia tuo linkki Pirttikosken sivulle? Nyt pitäis kuitenkin olla kunnossa.
  Joo, ainoastaan uuden käyttöjärjestelmän oppiminen tietokoneeseen, otti hyvän tovin. Sitä operatiivi-systeemia kun ei vaihdeta ”joka päivä”.
  Telian sähköposti-systeemikin oli rehty niin monimutkaiseksi…jottaha!
  En ihmettele, jos ihmiset valitsevat gmail:in sen sijaan.
  Palataan asiaan… Tapsa

 3. avatar Lauri Kivimäki sanoo:

  Huomasin Silvon puuttumisen, mutta missä on Leo Leppänen ?

Jätä kommentti

css.php