MISSÄ MUSLIIMIT, SIELLÄ PROBLEEMAT

Olen yrittänyt esittää ajatuksiani maahanmuutto-politiikasta ennenkin.

Olen yrittänyt selvittää, että unelmat monikulttuurisesta yhteiskunnasta, ovat osoittautuneet ”kukkahattu-tätien” unelmiksi.

Integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan onnistuu vain maahanmuuttajille, jotka jakavat kanssamme saman tyyppisen arvomaailman. Sitä eivät musliimit tee…

Milloinhan kovapäiset poliittiset päättäjät sen ymmärtäisivät?

Varoittavia esimerkkejä musliimien sopeutumisesta länsimaiseen yhteiskuntaan, on ollut havaittavissa yllin-kyllin, jo pitemmän ajan kuluessa.

Suomeenkin tuodaan terrorismi tieten tahtoen.

Suojelupoliisi on jo varoittanut asiasta useamman kerran. Poliitikot eivät vaan mitään ymmärrä. Looginen ajattelukyky tuntuu pahasti ontuvan.

Musliimien suhtautumisesta suomalaiseen yhteiskuntaan, sain tänäänkin Radio Suomen välityksellä hyvän esimerkin. Kuulin musliimien nuorisojärjestön edustajan kritisoivan suomalaisen poliisin toimintaa. Tämä henkilö varoitteli poliisin toimenpiteiden vaikeuttavan musliimien sopeutumista suomalaiseen yhteiskuntaan!

Tuntuvat jo nyt esittävän vaatimuksia siitä, miten meillä lakia valvotaan!

Huonoon suuntaan on Suomi menossa!

Nyt taitaa olla vain ajan kysymys, koska tämä kok/sos hallitus pääsee  historian kirjoihin, hallituksena joka osasi hoitaa asiat niin, että Suomenkin luottoluokitus kansainvälisillä luottomarkkinoilla putoaa alas kolmen A:n tasolta. Kiittäkäämme talousnero Urpilaista!

Lisäksi tuntuu, kuin koulutus-järjestelmäkään ei olisi yhtä loistava, kuin mitä viimeisimmät PISA-tulokset osoittivat.

Mukavaa syksyn alkua!

Tapsa

25 kommenttia artikkeliin “MISSÄ MUSLIIMIT, SIELLÄ PROBLEEMAT”
 1. avatar saara finni sanoo:

  Täytyy ilmeisesti asua Ruotsissa uskaltaakseen kertoa totuuden suuomalaisesta maahanmuuttopolitiikasta. Kiitos, Tapsa.

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kiitos itsellesi, Saara!
  Itse en kuitenkaan tunne omaavani erikoista uskaliaisuutta, ainoastaan kyvyn tunnustaa tosiasioita. Juuri sen ansiosta, että olen asunut kauan Ruotsissa, olen joutunut seuraamaan maahanmuuton negatiivisiä seurauksia.
  Ruotsi aina kerskailee, kuinka tänne, Saksan lisäksi, otetaan vastaan eniten pakolaisia. Sopeuttaminen yhteiskuntaan ja työelämään on jäänyt unhoon. Tai, ei se ole jäänyt unhoon, siitä paljon depatoidaan. Maahanmuuttajien määrä on kuitenkin niin valtava, että tilanteen hallitseminen on käynyt ylivoimaiseksi.
  Edellisen hallituksen porvarillinen pääministeri vetosi jo viimeisimmissä puheissaan ruotsalaisiin, että nämä ”avaisisivat sydämensä”. Jatkaen samaan hengenvetoon, että taloudelliset tarpeet tulevat lisääntymään, kasvavan pakolaistulvan vuoksi. Muihin reformeihin riittäisivät rahat hyvin niukasti.
  Maailma ei paremmaksi muutu, vaikka kuinka paljon rahaa käytettäisiin pakolaisten vastaanottoon. Afrikassa niitä riittää miljoonia.
  Kaikkein paras tapa olisi auttaa ihmisiä paikan päällä. Tässä mielessä on ”hyvinvointi-valtioiden” halu kuitenkin hyvin nihkeää… Tyypillinen esimerkki on IS:n terroristien pysäyttäminen Afrikassa. Pienintä, mitä voisi toivoa, että Turkki sallisi edes aseiden toimitukset Syyrian ”edistyksellisille” kapinallisille ja kurdi-armeijalle!
  Ei… ei, Turkki seuraa vain sivusta. USA:ta vaan huudetaan taas apuun…
  Kirjoitukseni otsikkoon taas: Pakolaisten vastaanotosta vastaaville poliitikoille, älkää tuoko sunnien ja shia-musliimien konflikteja Suomeen!
  Tapsa

 3. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Jatkoa vielä: Ruotsalainen lehti, Aftonbladet, on kartoittanut musliimien terrori-järjestöt. Kaiken-kaikkiaan 26 eri järjestöä.
  Mukana 13, jotka ovat syyllistyneet itsemurha-iskuihin. Al Qaida, Hamas, Jihad, Hizbollah y.m. y.m.
  Tässä koko lista:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12705390.ab
  Ei ihan aiheetonta huolta suomalaisen ”lintukodon” säilymisestä!
  Tapsa

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Lisää asiasta maanantai-iltapäivän (13.10) Ajantasassa:
  http://areena.yle.fi/radio/2380463
  Aika-akselilta, minuuttilukemalta 31:15
  Tapsa

 5. avatar Ilkka Uusitalo sanoo:

  Silkkaa puppua koko juttu ja asioiden tahallista yksinkertaistamista. Ääriryhmiä löytyy kyllä kaikista uskontokunnista. Tällaisilla yleistyksillä ainoastaan lisätään ongelmia ja leimataan ihmisiä.
  Parempi olisi katsoa mitä voidaan tehdä paremmin että estetään erityisesti nuorten turhautuminen sille tasolle että katsovat liittymisen johonkin terroristijärestöön olevan paremman vaihtoehdon, Muistettava että myös ns. kantasuomalaisia on lähtenyt mukaan.

  Ilkka Uusitalo

 6. avatar Esa Leskinen sanoo:

  ”Ääriryhmiä löytyy kyllä kaikista uskontokunnista.” Pitää paikkansa. Itsemurhapommittajat ja kaulankatkojat sen sijaan tuntuvat olevan islamilainen erikoisuus. Vai oletteko koskaan kuulleet roomalaiskatolilaisista, protestanttisista, helluntailaisista, buddhalaisista, juutalaisista yms. ryhmistä, jotka mestaavat panttivankejaan tai tekevät itsemurhaiskuja omien uskonveljiensä ja -sisariensa keskelle?

 7. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kiitos kommenteista!
  Ilkalle sanoisin, että musliimi-maahanmuuttajat ovat tuoneet mukanaan myös islam-terrorismin.
  Kunhan aika kuluu, on meillä nähtävissä yhteenottoja ja levottomuuksia eri lahkojen välillä.
  Ja se on vasta alkua. Odotammepa kunnes nämä IS:n joukoissa tapelleet palaavat takaisin Suomeen. Silloin terroritekojen uhka lisääntyy huomattavasti.
  Toivottavasti lakeihin tehdään ajankohtaiset muutokset siten, ettei heitä avosylin toivoteta takaisin Suomeen. Olen sitä mieltä, että kaikki terrorijärjestöissä toimineet on saatava tuomituksi rikollisina.
  Tapsa

 8. avatar nimimerkki sanoo:

  Ajattelen niin että varsinkin suomessa keskustelua ja maahanmuuttopolitiikkaa riivaa täysin mustavalkoinen asenne. On niitä jotka näkevät suurinpiirtein kaikki ulkomaalaiset mörköinä ja laittaisivat kalterit rajoilla ja sitten niitä, jotka ilmoittautuvat suurieleisesti suvaitsevaisiksi ja ottaisivat sisään kaikki tänne haluavat. Oikeastaan kumpikin ryhmä suhtautuu asiaan suurella tunteen palolla, kun pitäisi tarkastella asiaa järjellä ja harkintaa käyttäen.

 9. avatar Lauri Levanto sanoo:

  Ei ole kulunut montaakaan vuosikymmentä siitä, kun kristityt serbit ja kroatit järjestivät joukkomurhia hajoavan Jugoslavian alueella.

 10. avatar Heikki Koskela sanoo:

  Moro Tapsa!
  Suomeen on muotoutunut sellainen asenne, että maahanmuuttokriitikko helposti leimataan rasistiksi.
  Pitää kirjoittaa kieli keskellä suuta.
  Ymmärtääkseni 70-luvun chileläiset ja vietnamilaiset (vene)pakolaiset tottuivat maahan kohtuullisen hyvin. Osa palasi kotimaihinsa olojen siellä rauhoituttua.
  Turkkilaiset maahanmuuttajat, jotka eivät siis ole pakolaisia, perustavat pienyrityksiä, Kebab-grillejä ja muita palvelualojen liiketoimintoja.
  Milloin olet muuten viimeksi syönyt somaliravintolassa?
  Tässä päästään arabitaustaisten kansojen piirteisiin. He ovat pitkän historiansa aikana orjuuttaneet toisia kansoja. Orjakauppa oli elinkeino siinä kuin merirosvouskin. Pidämme jenkkejä, tai englantilaisia he tuohon aikaan olivat, kovasti syyllisinä orjakauppaan. Kyllä he ostivatkin puoli miljoonaa orjaa ja varmaan liki puolet menehtyi merimatkalla, mutta logistisesti he tarvitsivat orjamarkkinoilla arabi- eli mauritukkukauppiaita. He pyydystivät sisämaasta orjansa ja toivat heidät kahlehdittuina rannikolle.
  Arabien lähimmäisen rakkaus rajoittuu perheeseen, sukuun, klaaniin tai enimmillään heimoon. Ulkopuolella olevia ei arvosteta eikä säälitä. Tämä näkyy heidän sotatoimissaan, ja tuo piirre saattaa tuoda ongelmia Suomelle.
  Joskus suomen kielen häveliäisyys hämmentää minua: Pitäisikö Nigeria kirjoittaa Mustiala ja nig(g)erialainen mustialiitti?
  Hauskaa syksyä t. Hessu K.

 11. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kiitos kommenteista!
  En yritäkään väittää, etteikö ”uskon-sotiin” olisi ennenkin liittynyt väkivallan käyttöä ja raakuuksia. Ei tarvitse mennä kauemmaksi, kuin aikoihin jolloin Hämeen linna pystytettiin, suojelemaan pakkokristittyjä, pakanallisten hämäläisten valtaa vastaan.
  Nyt haluan vain kiinnittää huomiota tähän akuuttiin tilanteeseen.
  Afrikkalaisten pakolaisten joukossa soluttautuu Suomeen ääri-islamilaisia, jotka eivät kavahda käyttää pommi-iskuja hyväkseen, yrittäessään muuttaa suomalaisen elämän-mallin sopeutumista heidän tapoihinsa ja riitteihinsä.
  Ja Suomessakin ollaan, määrätyllä taholla, hyvin naiiveja mukautettaessa alkuperäis-kansalaisten (=suomalaisten) käsityksiä musliimien mielen mukaiseksi.
  ”Maassa maan tavalla”, pitää päteä täälläkin. ”Muualta muuttaneiden on hyväksyttävä suomalaisten tapa hoitaa oman maansa asioita, ja heidän asiansa on sopeutua täkäläisiin lakeihin ja elämäntapaan. Oman uskonnon harrastamista ei tietenkään keneltäkään voi kieltää.
  Juuri tämän valtavan pakolais-vyöryn vuoksi on nyt pantava selkeät rajat maahanmuutolle.
  Ilkka, tämä on sitä asioiden yksinkertaistamista, ja täyttä ”puppua” Sinun mielestäsi. Asiaa ei tarvitsekaan monimutkaistuttaa. Jos niin tehdään, ei koskaan synny mitään lopullista.
  Paras alkaa asian ytimestä, ja panna ”stoppi” musliimien yleiseen levittäytyminen Suomessa.
  Hessu: Yllä oleva antaa Sinulle ehkä jonkinlaisen käsityksen ajatuksen-juoksustani?
  Sanalle ”rasisti” on yritetty löytää ja keksiä uusia merkityksiä. Melkein joka paikassa löytävät nämä itse-valitut sivistyksen valvojat uusia seikkoja, joihin voisi käyttää rasismi-leimasinta.
  Viimeisin huvittava piirre täältä Ruotsista on Peppi Pitkätossu-julkaisujen uudelleen-muotoilu. Esimerkiksi, kun Peppi kertoo isästään, ja sanoo hänen olevan neekeri-kuningas, on uusissa videoissa karsittu sana ”neekeri” pois, ja hänen isänsä on vain kuningas. Samoin on Pitkätossun ilme, hänen kuvaillessaan aasialaista ulkonäköä, jätetty pois.
  Minä en ole kuullut, että miltään taholta olisi vaadittu näiden kohtauksien poistamista. Toimenpide aiheutuu yksipuolisesti ”kulttuuri-mafiaa” edustavien tuottajien yksisuuntaisesta ”tykkäämisestä”.
  Olen joskus ajatellut mahdollisuutta tehdä geneettinen tutkimus eri maanosien kansalaisten yhtäläisyydestä. Sitä ei kuitenkaan varmaan koskaan tehdä, eritoten kun muistissa pidetään natsien aarialainen-rotu politiikka.
  Ajatus on kuitenkin mielenkiintoinen. Meille on aina opetettu, että eri kansojen erona on ainoastaan ihonväri.
  Nythän on tieteellisesti pystytty määrittelemään, mikä ero on sillin ja silakan välillä. Sama kala, mutta pieni geneettinen ero, joka mahdollistaa silakan elämisen vähäsuolaisemmassa vedessä.
  Käyttettäköön minusta mitä nimitystä tahansa, en kyseenalaista kenenkään olemassaoloa. Haluaisin vaan suomalaisuuden säilyvän myös jatkossa.
  Pystyn hyvin kanssakäymään esim. turkkilaisten kanssa. Somaliravintolassa en muista koskaan käyneeni, mutta viimeksi eilen (14.10.) kävin Hälsingborgissa, todennäköisesti turkkilaisten vetämässä ruokapaikassa. Ravintolassa oli juuri silloin aika hiljaista, vain hieman taustamusiikkia. Lauloin omistajalle pari säettä Uskudarasta, ja hän ilostui niin kovasti, että pani kovaäänisistä kuuluviin Uskudaran ihan turkin kielellä.
  Käyn usein morjenstamassa (jaa… pari kertaa kesässä) yhtä kebab-ravintolan pitäjää, jonka ruoista sain nauttia usein, vielä työelämässä ollessani. Ja siitä on aikaa.
  Mutta vieläkin: ei tarvitse sanoa, kuin ”se tavallinen”, ja hän tietää heti, että on kyse kebab-lautasesta.
  Hyvää syksyä Teille kaikille!
  Tapsa

  P.S. Olin siis eilen m. m. Hälsingborg´issa. Se tapahtui yhteismatkalla entisten työtovereideni kanssa. Teimme traditionaalisen matkan Tanskaan, nauttien Scandlines-lautan (Aurora) pöydän antimista. Täytyyhän sitä yrittää, myös tällä tavoin, hakea piristystä, nyt kun syksyn hämäryys on jo selvästi näkyvissä. D.S.

 12. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Ehtoota Ruottirautatieläinen!

  Tapani yhdistää minusta kummasti terroristit ja muslimit. Hänelle he lienevät yksi ja sama. En tiedä perustetta.

  Muslimien uskonto perustuu Koraaniin, vastaavaan kirjaan kuin luterilaisilla on Raamattunsa.
  Kertoisitko Tapani missä suurassa Koraanissa hyväksytään toisen ihmisen tappaminen. Mihin perustuu monen vaimon pitäminen. Minulla on suomenkielinen Koraani josta voin tiedot sitten tarkistaa.

  Asun Lammilla jo seisemättätoista vuotta. Puolenkymmentä vuotta täällä on ollut vastaanottokeskus. Olen seurannut aika tarkoin sen toimintaa alusta saakka. Toimin vapaaehtoisena kouluttajana sellaisessa ”Suomi-Kamut” toiminnassa jonka tavoitteena on kotouttaa ja opettaa suomen kieltä vapaaehtoisille turvapaikan hakijoille. Tunnen henkilökohtaisesti useita muslimi-uskoisia. Jopa sellaisia jotka viettivät uskonsa mukaan ramadanin. En usko kenenkään heistä olevan Tapanin pelkäämiä terroristeja.
  Aikoinaan kun Neuvostoliitto hajosi sieltä tuli paljon somaleita suomeen. Nyt nämä somalit ajavat busseja Helsingissä ollen komanneksi suurin kansallisuus suomalaisten ja virolaisten jälkeen. Jos nämä ”muslimi-somalit” heitetäisiin pois maasta olisi julkinnen liikenne kaaoksessa kuljettajapulan vuoksi Hesas.

  Lammilla ei ole ollut mitään vaikeuksia näiden turvapaikan hakijoiden tähden. Paikalliset ”hörhöt” ovat kylläkin aiheuttaneet sitä sun tätä. Eräskin tuli pesäpallomailan kanssa hakkaamaan ovea jonka takana kurdiperhe pelkäsi.

  Istuin kerran kesällä terassilla Lasmmin keskustassa. Kulki siitä ohi pari neitokaista huiveissaan käsi kädessä. Paikalla olleet lammilaismmiehet piitivät ilman muuta varmana jotta tytöt ovat lesboja. Kerroin heille tuntevani tytöt jotka ovat Iranista ja siskokset. Ensin minua ei uskottu mutta kun luettelin tyttöjen nimet ja iät he uskoivat. Kysyin mihin tietoon heidän lespoepäilynsä perustui? En saanut vastausta. Kyseiset tytöt viettivät viime joulun perheeni kanssa. Toisella tytöistä oli selvää ”silmäpeliä” poikani kanssa joten se siitä lesboudesta.

  Tänä syksynä kun Suomi-Kamuissa taas aloitimme pyysin kurdikaveria kanssani kaljalle iltamme jälkeen. Tarjosin kaljan ja hän näytti kuvia vierailustaan kesällä perheensä luona Irakissa. Kun hän poistui jäin vielä itse toiselle. Pöytään tuli paikallinen ”Tapani” pyytämättä ja lupaa kysymättä. Hän alkoi ”valistaa” minua ja nuotti oli kovin tuttua Tapania. Yritin järkevää keskustelua mutta se ei mennyt perille. Oikein olisi pitänyt pihalle mennä hänen mielestään ja sinne hän menikin minua odottamaan suurine nyrkeineen. Poistui ravintolasta keittiön kautta ja pyysin paikan pitäjää pitämään silmällä jotta pääsen turvallisesti kotiinpäin. Saan täällä pelätä ihan paikallisia terroristeja, mihin Tapani heidät palauttaisit?

  Suomen virallinen kirkko siunasi viime sodat. Sotilaspapit oli mukana ase kädessä tappamassa niin vihulaista kuin omiakin. Mihin Raamatun kohtaan tämä perustuu?

 13. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Ettei kukaan vääntäisi mielipiteitäni omiin tarkoitus-periinsä sopiviksi, toistan vielä kerran maahanmuutto-vastaisen kirjoitukseni ytimen.
  Musliimien sopeutuminen länsimaiseen yhteiskuntaan, aiheuttaa vastustusta heidän omissa piireissään. He eivät ole tulleet tänne sopeutuakseen, vaan tavoitteena on suomalaisten sopeuttaminen heidän tapoihinsa.
  Ja toinen tosiseikka: mitä enemmän musliimeja Suomi ottaa vastaan, sitä enemmän maahan soluttautuu myös terrorismiin myönteisesti suhtautuvia yksilöitä.
  Tästä viimeisimmästä on hyvänä esimerkkinä se suuri joukko, joka turvapaikan saatuaan, matkustaa takaisin alku-lähteilleen, taistelemaan terrori-järjestö IS:n riveissä.
  Silvo

 14. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Rasismin määritelmiä

  Suomen valtion vuonna 1970 ratifioiman YK:n kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskevan kansainvälisen yleissopimuksen mukaan rotusyrjinnällä tarkoitetaan:

  »kaikkea rotuun, ihonväriin, syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla.»

  Timo Makkonen on määritellyt rasismin seuraavasti: ”Rasismia ovat – – sellaiset uskomukset ja toiminnot, jotka pohjautuvat ajatukseen ihmisryhmien perustavanlaatuisesta kulttuurisesta ja/tai biologisesta erilaisuudesta, ja jotka oikeuttavat ihmisryhmien negatiivisen kohtelun tällä perusteella.” Rasismiksi määritellään sekä kansainvälisten sopimusten että tutkijoiden piirissä yleensä nykyään myös kulttuurinen rasismi. Lisäksi puhutaan vaikeasti havaittavasta piilorasismista.

 15. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kaikesta näistä, lepsuista maahanmuutto-politiikan seurauksista, olisi ollut mahdollisuus välttyä, jos olisi ajateltu enemmän älyllä, eikä leikitty laupiasta samarialaista.
  Tässä tämän illan (22.10.) suomenkieliset uutiset:
  http://www.svtplay.se/video/2412442/uutiset/22-10-17-45
  Aiheesta, sukellusvene-raportin jälkeen, minuutilta 01:40.
  Silvo

 16. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Pikkusen alkaa tuntumaan siltä että Suomikin alkaa hiljalleen muslimisoitumaan. Alkoholia ei saa mainostaa, konjakkipulloista pitää ottaa naamakuvat pois( viimeksi Ron Jeremiaksen kuva joutui kiellettyjen kuvien joukkoon), suvivirsi on jo kiellettyjen listalla, kohta ei joululauluja saa esittää julkisesti, varmaan kohta koko joulu, joulupukkeineenkin kielletään. Joululahjatkin pannaan kohta varmaan verolle, joulupukiltahan niitä veroja jo on yritetty kinuta vuosikaudet, mikäli lehtien lööppeihin on uskomista aina joulun alla.
  Mietityttää vaan että onko näin pienellä maalla kuin Suomi, varaa menettää kansallisia identiettettejään joillekin ääriryhmille, vain siksi että olemme hyvää hyvyyttämme ottaneet näitä pakolaisia tänne keskuuteemme asumaan ja nauttimaan turvallisesta yltäkylläisyydestämme?
  Ulkomaalaislait pitäisi asetella aivan uudestaan, kun vain löytyisi sellaisia kansanedustajia joilla olisi munaa ryhtyä todellisiin toimiin, eipäs juupas väittelyn sijaan!
  Maassa maan tavalla tai maasta pois.
  On aikja hyvä fraasi, suomessa se ei toimi täällä vaan hyssytellään asioita..
  Mutta meneppäs sinne muslimimaahan vaikka vain vierailemaan tai lomamatkalle, niin siellähän olet maassa maan tavalla.
  Minä seikkailin maailman merillä ja reissukeikkahommissa aikanaan, monissa kulttuureissa. Jostain syystä mulla ei koskaan ollut hankaluuksia, edes muslimimaissa, tulla toimeen ihmisten ja virkamiestenkään kanssa.
  Aina vastaanotto oli ystävällistä ja asiallista. Pidin erittäin tärkeänä sitä lausetta, juuri jonka tuossa mainitsin. Maassa maan tavalla.
  Hyvä olisi opetella kulloisenkin maan kieltä sen verran että osaa sanoa kiitos, olkaahyvä, kyllä, ei, jne ja muutamia kohteliaisuuksia myös.

  Täällä suomessa maahantulijoille taidetaan pitää esitelmiä jo alkuunsa, siitä että ”te” olette samalla viivalla alkuperäisväestön kanssa ja saatte tietenkin harjottaa omaa kulttuurianne kuinka tahdotte jne..
  Ei Hjuva… juttu ollenkaan.
  Nyt oli tässä mediassa juttua kuinka joku kansanedustaja esitti ettei EUn ulkopuolisille myytäisi enää kiinteää omaisuutta suomesta, se olisi hyvä juttu! Mutta niinpä vaan nähtiin ettei asialle löytynyt kuin munattomia vastustajia, joista jotkut muodon vuoksi ensin puolsivat jopa esitystä, mutta kuitenkin äänestyksessä painoivat ei tai tyhjää..
  Eihän mulle tää identiteettikato meinaa enää mitään, mä oon jo sen verran iäkäs tyyppi, että parinkymmenen vuoden päästä mä lykkään jo horsmaa, mutta tulevia lapsia ja lastenlapsia , joita tosin mulla ei ole, käy sääliksi!

 17. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Jätkä hoi, lainaan tekstiäsi!

  ”Täällä suomessa maahantulijoille taidetaan pitää esitelmiä jo alkuunsa, siitä että ”te” olette samalla viivalla alkuperäisväestön kanssa ja saatte tietenkin harjottaa omaa kulttuurianne kuinka tahdotte jne..”

  Eikö maahanmuuttaja saisikaan olla kuin paikalliset, miksi heidän pitäisi olla ”toisen luokan kansalaisia”?

  Sitten rasisti määritelmä:

  »kaikkea rotuun, ihonväriin, syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla.»

 18. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kuningasjätkälle:
  Olen yrittänyt selventää islamilaisten maahan-muuttajien vaikutusta suomalaiseen yhteiskuntaan, samoin myös suomalaisten viihtyvyyteen ja suomalaisuuden säilyttämiseen.
  Joku ”kukkahattutäti”-hurmoksessa elävä ehkä haluaa kääntää sen rasismiin.
  En viitsi jatkaa tätä juupas/eipäs jankutusta tämän pitemmälle. Annetaan ajan kulua, niin viimein nähdään, kuinka oikeassa olen. Kokemusta on pitkältä ajalta näistä Ruotsin oloista.
  Viimeksi eilen (24.10.) kerrottiin olosuhteista tässä lähellä sijaisevissa kaupungeissa (Norrköpin ja Linköping). Poliisit kertoivat epämukavista työtehtävistä muutamissa kaupunkien lähiöissä. Työtä vaikeuttaa, heidän kertomansa mukaan, ”ympäristön negatiivinen suhtautuminen poliisin läsnäoloon”.
  Kyseessä olivat siis asuma-alueet, joissa asuu melkein pelkästään ulkomaalais-taustaisia asukkaita.
  Silvo

 19. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Tapani!
  Kysymyksiini voisit vastata se ei ole jankutusta, vaan osaatkos?

 20. avatar Erkki Strömberg sanoo:

  Vaan osaatkos?

 21. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Erkki hoi!
  Sä et nyt ilmeisesti ymmärtänyt mitä mä tarkoitin tuolla lainaamallasi tekstillä, et lukenut asioita ymmärtäväisesti? MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA POIS, se oli sen jutun juoni.
  Missään tapauksessa en halua maahanmuuttajia alistaa kakkosluokan kansalaisiksi, mutta en myöskään halua että he alistavat meitä. Suomi on ollut suhteellisen suvaitsevainen maa, ei ehkä niin suvaitsevainen kuin naapurimme Ruotsi, mutta hyvä täällä on maahanmuuttajien elää jos vain oppisivat elämään samoin kuin suomalaiset ja hyväksymään suomalaisen elintavan yrittämättä kokoajan muuttaa meitä alkuasukkaita kaltaisikseen ja määräillä meitä oman kulttuurinsa mukaisesti. Jos suomalainen kulttuuri ja elämänfilosofiat ei heille kelpaa, niin ei kai täällä pakko ole olla, menkööt takaisin tai muuttakoot muualle, vaikkka sitten sinne Ruotsiin..
  Jos mun tontilleni tulisi joku muuttaja selittämään kuinka mun pitaa käyttää omaa maatani ja kuinka elää sillä, niin saattaisipa käydä niin että lähdöt tulis, mä oon kuitenkin herra omassa talossani ja vieraat sitoutuvat elämään niin kuin mä sanon.. Monelle neuvojalle oon jo antanutkin lähtöpassit. Esimerkkinä kerron eräästä Asuntohallituksen erikoistutkijasta, joka tuli tekemään jotain ihmeselvitystä asumiseen liittyvistä asioista haja-asutusalueella. Ensin en meinannut sitä päästää ollenkaan sisälle, mutta kun se vaan kärtti kärttämistään niin mikäs siinä vastaillaan sitten pariin kysymykseen.että päästään eroon. Olin juuri lämmittänyt leivinuunin kuumaksi kun oli odotettavissa tiukkaa pakkasta yöksi. Hemmo kun astui huoneeseen, niin ensimmäiseksi se alkoi huhhuttelemaan että onpas täällä kuuma ja samaan hengenvetoon tivaamaan , että enkö tiedä, että asuntohallituksen suositus on 18 astetta ja että kuinkas lämmintä täällä nyt jo onkaan? Katsoin siinä mittarista, että eihän täällä vielä ole kuin 25,3 astetta mutta kyllä se tästä iltaan mennessä nousee muutamalla pykälällä., mä kun tykkään asua lämpimässä, vilukissa kun oon. Se vaan siinä jatkoi mun sättimistä ja valisti että kun se oikein Helsingissä on päätetty, niin ei se passaa että täällä maalla kansallista omaisuutta tuhlataan liialliseen lämmittämiseen, jolloin pidin sille pienen puhuttelun. Juttu on nääs niin että ihan sama mulle se mitä joku helsingin herra päättä, mutta niin kauan kuin omilla puillani omaa taloani lämmitän, omaksi tarpeekseni, se ei kuulu kenellekään eikä ole keneltäkään pois, vaikka sata-asteiseksi lämmittäisin huoneen. Samaan hengenvetoon kerroin Hemmolle että tuossa on seinässä aukko josta on seitsemän hirttä poikki siitä sopii suoria tietä kohti, audienssi on päättynyt .
  Hemmo yritti vielä, ”mutta entäs se haastattelu..” Mä sanoin että kysele niiltä Helsingin herroilta ne kun tuntuu olevan niin stanan viisaita tältä ei tipuu enää muuta kuin metristä halkoa nuppiin jos ei ala tie maistua justiinsa!

  Mulle on turha tulla kenkkuilemaan ja määräilemään kuinka minä elän omalla maallani!

 22. avatar saara finni sanoo:

  En jaksanut/ehtinyt lukea koko ketjua, mutta Erkille ilmoitan, että olen nyt, olen aina ollut ja tulen aina olemaan ihan aito rasisti, mikäli sillä tarkoitetaan ihmistä, joka ei missään tapauksessa hyväksy Suomen nykyista maahanmuuttopolitiikkaa.

  Minua ei häiritse pätkääkään, ovatko tulijat sinisiä, vihreitä vai kirjavia, missä asennossa ja ketä he rukoilevat eivätkä mitkään muutkaan heidän kulttuurijuttunsa, mutta tähän nykyiseen tulovaellukseen Suomella ei kerta kaikkiaan ole varaa niin kauan kuin yksikään suomalainen joutuu seisomaan leipäjonossa.

  Vuotuiset kiintiöpakolaiset tulisi ottaa vastaan. Sen lisäksi vain niitä, jotka voivat osoittaa, että heillä jo tullessaan on varma työpaikka Suomessa.

  Siinä asiassa olen Kuningasjätkän kanssa tasan yhtä mieltä, että suomalaista kulttuuria ei saa ruvata muuttamaan vain sen tähden, että maassa asuu eri kulttuuria edustavia ihmisiä. Jos he eivät kestä kuunnella esim. suvivirttä, niin menkööt siksi aikaa ulos. Oletan, että sitä kestävät kuunnella kaikki kirkkoon kuulumattomat, elämänkatsomustietoa opiskelevat suomalaiset oppilaatkin.

 23. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Viime päivien terrori-iskujen ei pitäisi hämmästyttää ketään, joka vähänkin osaa käyttää omia aivojaan.
  Siinä missä ihastelin Sipilän järjestelmällisiä hallituspohjan tunnusteluja… siitä lähtien ovat pinnat vaan pudonneet.
  Tämäkin poika (siis Sipilä) haluaa esitellä maailmalle rikasta ja rutiköyhää. Täällä kansalaisten elinehtoja vaan vaikeutetaan ja nälkävyötä kiristetään. Samalla halutaan maahan ottaa lisää musliimeja, ja sen mukana myös terrorismin pesäkkeitä. Ruotsissa jo kaksi IS-mielistä miestä tunkeutui Eskilstunassa moskeijaan, ja esitti syytöksiä sikäläistä imaamia kohtaan väittein ettei hän ollut tarpeeksi uskovainen.
  Suomeen siis vain lisää maahanmuuttajia Afrikasta. Nyt ei kysytä, mitä se tulee maksamaan, tai mistä ne rahat ovat poissa.
  Jos niitä venepakolaisia sieltä mereltä kerätään, niin miksei niitä ajeta takaisin sinne, mistä ovat lähteneetkin? Nykyinen toiminta-tapa vain suurentaa ongelmaa. Eikö muita selväjärkisiä löydy, kuin Halla-Aho? Soiniltakin vain eriäviä mielipiteitä protokollaan.
  Joo… lainataan vaan lisää rahaa, jotta pystymme elättämään kaikkia Afrikasta tulevia. Onhan siellä väkeä muutama miljoona!

  Silvon poika

 24. avatar saara finni sanoo:

  Australiahan menettelee juuri niin, kuten Tapani ehdottaa. En ainakaan ole lukenut yhtään paheksuvaa arvostelua siitä.

  Olen samaa mieltä, kerran niitä pelastus- ja tarkkailulaivoja EU:n rahoilla seilaa Välimerellä, niin palautettakoon niillä kaikki Eurooppaan pyrkijät takaisin. Varmaan liikenne hiljenisi aika pian.

Paluuviitteet
Katso mitä muut sanovat...


Jätä kommentti

css.php