NURMIJÄRVI ON PÄÄSSYT HÄPEÄN IKEESTÄ…

Tuon kaltaisia median otsikoita, niin radiossa kuin painettunakin! Ja mistä tämä Nurmijärven autuus johtuu, on se että sinne ovat viimein tulleet ensimmäiset maahan-muuttajat.

Korviini jäi soimaan jonkun arabian-kielen professorin lausunto, ettei Suomen musliimien keskuudessa ole terrorismiin suuntautuvia soluja. Mistähän joku kieliprofessori  voi tuollaista ennustaa. Asia mainittiin aamupäivän radio-uutisissa. Valitettavasti en huomannut kirjoittaa muistiin k.o. henkilön nimeä. Mutta professori oli kyseessä, ja silloinhan tietysti media ahnaasti asian esille ottaa… onko kellään muulla mahdollisesti tarkempaa muistia asiasta?

Hyvä esimerkki jälleen, kuinka n.s. kulttuurimaffia jatkaa tarkoituksellista toimintaansa Suomen kansan aivopesussa. Onneksi sentään osaavat kansalaiset ajatella omilla aivoillaankin.

Riittää, kun kuuntelee suojelu-poliisin aiheellista huolestuneisuutta terrori-uhan lisääntymisestä. Sattuvasti asiasta tämän illan (17.11.) SVT:n suomenkielisissä uutisissa!

Alkanut oikeuden-käynti, epäiltyjä terrorijärjestön tukijoita kohtaan, vaikuttaa aikamoiselta farssilta. Kyseenalaiseksi halutaan jopa asettaa, josko Al-Shabab on terrorijärjestö. Vähättelevästi yritetään myös selittää, että kyse on vain pienistä summista. Voi, pyhä sylvi, eihän siitä ole kysymys, vaan terroristien tukemisesta!

Veronmaksajien varoja tuhlataan oikeuden-käyntiin, jonka itsessään ei pitäisi olla niin monimutkainen, että siihen uhrataan aikaa ja rahaa ylettömästi!

Otetaan vaan selvää asiasta, siis siitä onko tietoisesti lähetetty varoja tukemaan terrori-järjestöksi leimattua Al-Shabab:ia. Jos näin on laita, ei muuta kuin passittaa rikolliset takaisin sinne, mistä he ovat tulleet! Lakia on myös muutettava siten, että mahdollisesti jo saatu, Suomen kansalaisuus voidaan perua!

Kuuluuhan sieltä Suomesta positiivisiakin uutisia. Niille kansalaisille, jotka haluavat kuunnella totuuden-torven Russia Today-lähetyksiä, voivat valita sen länsimaisen, valheellisen, propagandan sijaan. Luulisi ilahduttavan monta Kansan Radion kuulijaa, kuten ehkä myös joitakin näihin blogeihin kirjoittavia.

Ihmeteltävää on kuitenkin, kuinka nopeasti ja huomaamatta kyseisen kanavan lähetys-lupa järjestyi? Viimeksi, kun siitä kuulin, oli lupahakemuksen jättäminen vasta alkuvaiheessaan. Ja yks-kaks olikin lupa jo myönnetty! Mikähän instanssi sen näin sujuvasti järjesti?

Terveisin!  Tapani Silvo

 

P.S. Uutisten lopussa käsitellään myös näkökulmia lestadiolaisten uskon-lahkoon!  D.S.

 

4 kommenttia artikkeliin “NURMIJÄRVI ON PÄÄSSYT HÄPEÄN IKEESTÄ…”
 1. avatar saara finni sanoo:

  Hei Tapani. Allekirjoitan joka sanasi. Otsikkosi luettuani ajettelin tosin, että aha, Vanhanen on muuttanut pois Nurmijärveltä,

 2. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kiitos, Saara, kannustavasta kommentistasi! Monien muiden mielestä asiat ovat kai niin hyvin, kuin mahdollista!
  Ei meidän ehkä kovin kauaa tarvitse Vanhasta ikävöitä. Mies on, tämänpäiväisten uutisten mukaan, puhtia täynnä, ja ilmoittaa asettuvansa jälleen ehdokkaaksi, toimimaan meidän parhaaksemme, eduskunnassa.
  Kaikkea hyvää! Tapsa

 3. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Kolmesataa ruotsalaista terroristien riveissä! Kuinka monta suomalaista?
  http://yle.fi/uutiset/sapo_jopa_300_ruotsalaista_taistelee_isisin_riveissa/7646080
  Näitä terroristeja ei pitäisi päästää takaisin. Niiden paikka ei ole sivistyneessä yhteiskunnassa!
  Tapsa

 4. avatar Tapani Silvo sanoo:

  Luulisi ”lain-oppineillakin” olevan sen verran tervettä järkeä, että ymmärtävät kyseessä olevan terrori-järjestö!
  http://yle.fi/uutiset/al-shabaab_ilmoittautui_kenian_bussihyokkayksen_tekijaksi/7645675
  Oikeudenkäynti muodostuisi näin ollen paljon lyhyemmäksi.
  Ilmiselviä asioita ei pitäisi monimutkaistaa!
  Tapsa

Jätä kommentti

css.php