TÄLLAISTA MONIKULTTUURISTA UUDENVUODEN VASTAANOTTOA SUOMEENKIN?

Ei ole ollut paljon tarvetta kommentoida poliitikkojen leväperäistä ”pakolaisten” vastaanotto-politiikkaa. Aivan rauhassa on voinut vain antaa ajan kulua, ja katsella tilanteen kehitystä.

 

Kaikilla ei ehkä ole liian hyvä muisti, kuin minulla, varoittaessani musliimi-maahanmuuttajien  vaarallisuudesta länsimaiselle sivistykselle.

Ruotsin viranomaisilta ja poliisilta on tilanne jo luiskahtanut käsistä. Täysi anarkia vallitsee useissa suurkaupunkien lähiöissä, joissa hälytysajoneuvoja vastaan kohdistuu kivenheittoa, palonsammutus-letkujen katkomista, ja muuta sabotointia, joka hidastaa pelastus-henkilöiden toimintaa.

 

Mikäli näitä ilmiöitä on Suomessa jäänyt huomioimatta, niin tässä näyttöä uudenvuoden vastaanotosta Malmön torilla:

Tietojen mukaan, kuultiin myös muutamien ryhmien huutavan iskulauseita… JIHAD… JIHAD !

Tällaistahan me emme halua Suomeen… emmehän?

 

Silvon Tapsa

8 kommenttia artikkeliin “TÄLLAISTA MONIKULTTUURISTA UUDENVUODEN VASTAANOTTOA SUOMEENKIN?”
 1. Walkman sanoo:

  Nettipoliisit ovat aloittaneet tai aloittavat ”arvokkaan” työnsä vihapuheiden esittäjien / kirjoittajien / (ajattelijoiden) saamiseksi tuomiolle oikeuteen. Se on hyvä asia kun poliisi voi puuhastella netissä lukemassa ”pahoja” juttuja. Onneksi meillä ei vielä ole omaa Malmötä, siellä poliisilla on aika paljon muutakin puuhaa. Onko se hyvä – vai huono asia, sitä voi netissäkin pohtia, mutta hyvin varovasti ja tarkoin valituilla sanoilla. Mistähän se muuten johtuu, että Malmössa on aika paljon erilaisia pahoja juttuja tapahtunut? Ruotsihan on ollut aivan upea valtio. Miksi siellä kenenkään tarvitsisi riehua. Olen käsittänyt, että nämä riehujat ovat maahanmuuttajia tai pakolaisia lähi-idästa ja Afrikasta. Olenko väärässä? Kertokoon joku joka paremin tietää. MIksi nämä ovat tulleet riehumaan Ruotsiin joka on ottanut heidät turvaan jotta väkivaltaa ei tarvitsisi kokea? Tässä käyttäytymisessä ei ole minkäänlaista järkeä.

  Tämä lienee syynä, että nyt sinun plogisi ei tule nyt saavuttamaan samaa kommentoijien määrää ja mielipiteiden kirjoa kuin vuoden 2015 asiaan liittyvä blogisi jonka suosio oli valtava.

  Tilanne on mennyt vuoden 2015 jälkeen aina vain kaoottisemmaksi ja veronmaksajien rahaa palaa satoja miljoonia, ellei peräti miljardialuokkaa tähän järjettömyyteen. V, 2015 Persut lupasivat selvittää maahanmuuton kulut. En tiedä onko selvitetty, julkisuuteen ei ainakaan mitään kattavaa selvitystä ole tuotu. Odottaako selvitys jotakin, kenties vaaleja?

  Tämä on nyt sitten pelkopuhetta. Pelkääminen on myös tunnetila kuten vihakin ja molemmilla on luonnollisesti aihe /syy / kohde. Suomessa on nyt useita erilaisia etnisiä ihmisryhmiä, lähinnä lähi-idästä ja Afrikasta joiden tavat, normit, asenteet lähimmäisiä kohtaan jopa oman ryhmänsä lähimmäisiä kohtaan, poikkeavat suomalaisen isäntäyhteisön vastaavista radikaalisti. Tähän lienee tarvittaessa saada oikein tilastojakin, tarkoitan siis numeroita ja lukuja. Kun tämä poikkeavuus ei ilmeisesti lain mukaan voi, eikä saa liittyä uskontoon tai kulttuuriin niin mihin se sitten voi liittyä? Liittyykö se geeneihin, ei kai sentään, mihin sitten? Minua ainakin hieman pelottaa tälläisten ryhmien tai niiden yksilöiden läheisyydessä joten koitan kaikinkeinoin välttää sellaisia tilanteita. En halua joutua syytetyksi rasismista ja kiihotuksesta mitään ihmisryhmää vastaa, joten parasta lienee välttää kyseisten ihmisten kohtaamisia. Juuri em. ryhmät kokevat omasta mielestään rasismia Suomessa. Olen myös ymmärtänyt että em. ryhmien sisäiset ristiriidat ovat aiheuttaneet heidän lähtömaissaan valtavasti tuhoa ja murhetta yhteisöjen jäsenille jo satojen vuosien ajan. Jatkavatko he väliensä selvittelyä täällä, kymmeniä tai satoja vuosia? Olemmeko me suomalaiset syyllistyneet johonkin josta emme itse ole tietoisia?

  Olen myös huomannut, että on sellaisia etnisiä ryhmiä jotka eivät aiheuta juurikaan ongelmia Suomessa suomalaisille tai itselleen. Onko heidän kohdallaan kotoutus onnistunut.? En ole myöskään kuullut heidän esittävän rasismisyytöksiä suomalaisia vastaan. En edes tunne pelkoa heidän läheisyydessään. Huomenna menen syömää Suomen parasta Kung Po kanaa Kiinalaiseen ravintolaa, vailla pelkoa.

 2. Nappasin tuolta yhden ”vihapuhelehden” sivuilta päivän vitsin:

  ”Lainaus:
  ”Suomalainen, somalialainen ja irakilainen olivat matkalla vankilaan…

  Vankilan ovella vartija kysyi, miksi heidät oli tänne tuotu.

  Irakilainen vastasi: “Tapoin ja raiskasin naisen kadulla. Sain siitä vuoden vankeutta.”

  Somalialainen vastasi: “Raiskasin kaksi naista ja tapoin heistä toisen. Sain siitä puolitoista vuotta vankeutta.”

  Suomalainen katsoi kahta edellistä ja kirosi. “Kerroin noiden teot Facebookissa ja sain viisi vuotta vankeutta rasismista.”

 3. saara finni sanoo:

  Olen ajatellut liittyä perussuomalaisiin, jotta pääsisin äänestämään Halla-ahoa uudeksi puheenjohtajaksi. Mutta kun se hemmetin kokouks on Jyväskylässä. Onko kukaan menossa sinne autolla?

 4. Erkki Strömberg sanoo:

  Saara!
  Taidat olla myöhässä.
  Persujen sääntöjen mukaa on oltava jäsenmaksu maksettuna puoluekokousvuotena ja sitä edeltävänä.
  Soimi on kaatamaton, jatkaa puheenjohtajana niin kauan kuin haluaa. Puolueen rahat ja omaisuus on säätiöity hänen taakseen.
  Kyllä Soini osaa ”politikoinnin”!

 5. saara finni sanoo:

  Erkki Strömberg,
  lueppa tuo juttu, niin saat hiukan parempaa tietoa:

  https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/perussuomalaiset-rpn-saannot/

 6. Erkki Strömberg sanoo:

  Lainaus säännöistä johon Saara vinkkasit.

  ”Jos jäsen on laiminlyönyt jäsenmaksunsa maksamisen eräpäivään mennessä kuluvalta vuodelta tai sitä aikaisemmalta vuodelta, jäsen ei saa käyttää äänioikeuttaan puoluekokouksessa, jos maksamatta olevia jäsenmaksuja ei ole maksettu puolueelle viimeistään puoluekokouskutsussa mainittuun päivään mennessä.”

  Tulkitsin tuon jotta on oltava jäsen jo edellisenä vuonna.
  Mikä on oikea tulkinta sitten?

 7. Kari Ilkkala sanoo:

  Erkki, jos ei ole ollut jäsen kuluvaa vuotta aikaisempana vuonna, jäsenmaksua ei ole voinut laiminlyödäkään.

  Eli äänioikeuteen riittää, että on liittynyt ja maksanut jäsenmaksunsa kutsussa mainittuun täsmäytyspäivään mennessä.

 8. saara finni sanoo:

  Soitin juuri perussuomalaisten projektijohtaja Sandvikille ja kysyin, milloin vielä ehtii liittyä niin, että kesällä pääsee äänestämään puheenjohtajasta. Hän sanoi, että koska se jäsenhakemus täytyy ensin käsitellä kokouksessa ja hyväksymisen jälkeen on vielä ehdittävä maksaa jäsenmaksu tiettyyn päivään mennessä, niin mitä aikaisemmin, sen parempi, mutta jos nyt hakee jäsenyyttää, ehtii varmasti.

  Joten lähetän hakemuksen huomenna. Se on sitten eri asia, jos minua ei hyväksytä. Ainakaan en ole kuulunut mihinkään puolueeseen tätä ennen.

Jätä kommentti

css.php